Massage i Aarhus

Historien om massagen

Massage er en ældgammel behandlingsform, der stadig er yderst populær, og det er ikke uden grund, da det tilfører kroppen energi og velvære på en helt unik måde.

Klienten modtager massagen gennem dybe tryk, stræk og flere andre metoder fra en professionel behandler, og herigennem får du løsnet op i muskler og spændinger. Massage er både til dig, der i kroppen har et konkret problemområde, som trænger til at blive behandlet, og til dig, der ønsker lidt selvforkælelse og ro. Hos Tid Til Massage kan vi klare det hele.

Vores massager

Vi har to typer massage, der har hver sin styrke:

  • Fysiurgisk massage
  • Velværemassage

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en dybdegående muskelmassage.

  • Behandlingen består af mange forskellige teknikker i kombination af hinanden.
  • Massagen er god til dig, der har skader eller problemområder, for eksempel løberknæ, myoser, muskelstivhed eller ømhed.
  • Massagen kan tilmed fremme restitutionen, efter man har dyrket hård træning.
  • Den fungerer derudover forebyggende, da den mindsker musklernes spændingsniveau.

Hvad er velværemassage?

Velværemassage er afslappende helkropsmassage.

  • Massagen er god til dig, der trænger til at slappe af helt ind til inderste muskel, og som ønsker en massage med afstressende effekt.
  • Den øger blodcirkulationen og hjælper koppen med at komme af med affaldsstoffer.
  • Massagen kan tilmed have en positiv indvirkning på depressioner, da glædeshormonet oxytocin udløses ved berøring.
  • Det er en blid behandlingsform, hvor det ikke skal gøre ondt, for at det gør godt.

Vi er her for at hjælpe dig

Hos os er du i trygge hænder. Vi er RAB-godkendt, og vi søger konstant at blive klogere på vores fag og tager løbende kurser og videreuddannelse, så vi kan give dig den bedst mulige behandling. Vi ser på mennesket som helhed, igennem hvordan kost, krop og sind hænger sammen, og arbejder herudfra.

Vi har en professionel tilgang til vores kunder og giver altid den bedst mulige behandling. Vi tror, at dette er med til at give vores kunder effektive behandlinger, der hjælper på lige præcis det, vores kunder skal have hjælp til. Vores største mål er at se kunden gå herfra med følelsen af, at der er blevet masseret nyt liv ind i kroppen.

Kontakt os endelig på tlf. 61 71 74 92 eller book online via hjemmesiden, hvis du gerne vil booke en behandling eller har spørgsmål. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at finde den helt rigtige behandling til dig.

RAB-godkendt, FRFM, Tid til Massage

RAB-registreret og medlem af brancheforeningen FRFM (Foreningen for Registrerede Fysiurgiske Massører)

Jeg vil bestille tid