Om

Om klinikken

… Meget mere end massage

Er din krop kommet ud af balance? Begrænser den dig i at yde det optimale i hverdagen?

Hos Tid til Massage tager jeg som massør udgangspunkt i din krop, dine ønsker og dine behov til at finde den behandling og vejledning, der skal til for at skabe mere balance i dit liv.

Jeg tilbyder massage, både som behandling af smerter, skader, myoser o. lign., og som ren velvære.

I en fysiurgisk massage anvender jeg både klassiske massageteknikker og teknikker indenfor massageterapi. Som en del af en massagebehandling får du vejledning i, hvordan du forebygger fremtidige skader og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Med en afstressende velværemassage kan du komme helt ned i gear og få fornyet styrke.

Jeg tilbyder i samarbejde med coach, sexolog og skyggevejleder Karina Jørgensen fra tid-til et holistisk behandlingsforløb, hvor du vil opleve en fuldstændig og total afslapning for krop og sind. Vi kan sammen hjælpe dig med at give slip og sætte fri. For vi har erfaret, at når kroppen behandles nænsomt og intuitivt, tør sindet åbne op for dybere samtaler.

Som supplement tilbyder jeg cupping, reiki healing, access bars, AcuNova akupunktur og NADA-behandling. Alle er meget effektive metoder til at komme smerter til livs eller genskabe indre ro.

Fælles for mine behandlinger er et fokus på, at du som klient er i centrum og føler dig tryg og godt tilpas.

Tid til Massage tilbyder behandlinger i klinikken Vestergade 48F, i centrum af Aarhus.

Tid til Massage er også en mobil massageklinik, der har firmamassage-løsninger, hvor jeg tager ud af huset, hvor end du befinder dig i hele Aarhus og omegn. Jeg har f.eks. faste samarbejdsaftaler med econ.au og CityFYS i Aarhus.

Vil du vide mere om min baggrund? Så læs mere her.

Tid til Massage - meget mere end massage
RAB-godkendt, FRFM, Tid til Massage

RAB-registreret og medlem af brancheforeningen FRFM (Foreningen for Registrerede Fysiurgiske Massører)