Cupping

– en ældgammel behandlingsform

Hos Tid til Massage tilbyder vi cupping, som er en ældgammel behandlingsform, hvor kineserne har opstillet et system, der sørger for at forskellige elementer er i balance i kroppen.

Behandlingen foregår ved, at kopper placeres på meridianbanerne på ryggen, maven, eller der, hvor man oplever smerter. Cupperne har undertryk og masserer derfor de spændte områder ved at løfte op i bindevævet.

Cupping adskiller sig fra almindelig massageform ved at udvide bindevævet og suge, i stedet for at musklerne trykkes sammen. Derved øges blodgennemstrømningen mere effektivt, og der sker en større tilgang af ilt og næringsstoffer til området samt udskillelse af affaldsstoffer.

Hvordan kan cupping hjælpe dig?

Man opnår en dybdevirkende massage af kroppen, som hjælper mod blandt andet lokale muskelspændinger, bindevævslidelser og ophobning af affaldsstoffer.

Selve behandlingen, hvor cupperne sidder på, vil som oftest vare 10-15 minutter. Hertil kommer tid til at stille diagnosen samt opstart og afslutning. I alt skal du forvente en behandlingstid på 45 minutter.

Selvom der opstår ”sugemærker”, hvor cupperne har siddet, så gør cupping ikke mere ondt end en normal massage, hvor du kan opleve ømhed. Måske vil du snare opleve cupping som en mere skånsom behandling, hvis dit bindevæv er meget fast.

Hvis du vil vide mere om behandlingen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 61 71 74 92 eller send en mail til pelle@tidtilmassage.dk.

Cupping mindsker

  • muskelspændinger
  • affaldsstoffer i bindevævet
  • dårligt blodomløb
  • gammelt arvæv
  • med mere

Jeg vil bestille tid