NADA-behandling

NADA-behandling. Tid til Massage.NADA-behandling er en effektiv øreakupunktur, der kan genskabe indre ro, fokus og balance mellem krop og sind. I Danmark bruges metoden i både den offentlige og private sundhedssektor, i kriminalforsorgen og på behandlingsinstitutioner, hvor NADA har været anvendt siden 1999.

Hvordan foregår behandlingen?

NADA-behandlingen er non-verbal. Du får fem nåle i hvert øre og skal herefter ligge i 45 minutter i rolige omgivelser. Det er vigtigt, at du slapper af, for at du opnår den fulde effekt.

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der er brug for. Én behandling er oftest ikke nok, men kan give en umiddelbar ro, hvis du har haft en travl dag eller føler dig stresset. Nogle skal have 3-5 behandlinger, alt afhængig af målet med behandlingen.

I de fleste tilfælde anbefales det, at NADA-behandlingen ikke står alene, men som et stærkt supplement til f.eks. terapi, coaching og/eller medicin.

Individuel – eller gruppebehandling

Jeg tilbyder NADA enten som enkeltstående behandling som en del af en massagebehandling, hvor du får blid afslappende massage, kombineret med NADA. En behandling for dig med meget om ørerne, hvor du virkelig mærker roen sænke sig over dig.

NADA kan også gives i grupper, hvor I f.eks. er fem personer, der får behandling sammen, og derved udnytter synergien i gruppen til at opnå og finde indre ro. En gruppebehandling vil typisk tage 1½ – 2 timer og kan finde sted hjemme hos en af deltagerne.

NADA er en forkortelse af National Acupuncture Detoxification Association.

NADA kan

  • lindre søvnløshed, uro, angst, stress, depression, tankemylder og eksamensangst,
  • dæmpe abstinenser, f.eks. fra alkohol, tobak og sukker,
  • styrke immunforsvaret,
  • regulere hormonbalancen – f.eks. modvirke hedeture og stabilisere blodtrykket,
  • øge koncentrationsevne og indlæring,
  • … og meget mere.

Jeg vil bestille tid