Kropsterapi

Bodysensestitute

På vores adresse i Aarhus tilbyder vi også kropsterapi. Kropsterapi er en fantastisk metode til at løsne op – både fysisk og psykisk.

Kropsterapi - Bodysensestitute, Tid til Massage, AarhusVi tror på, at krop og sind hænger uløseligt sammen. Derfor har vi gennem årene erfaret, at når man starter med at løsne op i kroppen og komme helt ned i gear, så kan man også lettere åbne op for sindet. Vi tilbyder derfor kropsterapi, hvor vi både arbejder med din krop og dit sind. Vores fysiurgiske massageterapeut, Pelle, vil starte med at behandle dine fysiske spændinger via massage, og bagefter sidder vores terapeut, Karina, klar til at arbejde med din mentale sundhed gennem en terapeutisk samtale.

Opnå bedre kontakt til din krop og dine følelser

Når vi bruger denne holistiske behandling, er det fordi vi ofte ser, hvordan ens psyke påvirker kroppen i form af spændinger. Det er kroppens måde at fortælle dig, at der er noget mentalt, du bør tage hånd om.

På den anden side påvirker dit fysiske velbefindende også din psyke, så derfor mener vi, det er vigtigt at arbejde med både krop og sind.

Da vi er eksperter inden for hvert vores område, er vi i stand til at hjælpe dig til at give slip og sætte dig selv fri. Dette gør vi allerbedst gennem kropsterapi – også kaldet bodysensestitute – der hjælper dig til at genfinde roen og blive mere afslappet i kroppen såvel som i sindet.

Vi har erfaret, at vi kan skabe meget større resultater, når vi sammenfatter vores kompetencer i én behandlingsform.

Ønsker du at gøre en forskel for dig selv?

Eller har du en fornemmelse af, at der må være noget andet og mere til dig i livet – men kan ikke finde modet eller troen på dig selv til at komme frem? Måske volder dit liv dig smerte både fysisk og psykisk. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er kropsterapi en behandling for dig.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 61717492 eller mail pelle@tidtilmassage.dk.

Karina Jørgensen

Karina Jørgensen

Coach, sexolog og parterapeut

 

Karina er ejer af Tid Til og en del af Bodysensestitute, hvor hun i samarbejde med Pelle giver behandlinger – fordi krop og sind hænger sammen.

Læs mere på Tid-til.dk.

Jeg vil bestille tid