Teknikker

Fysiurgisk massage, Tid til Massage

Muskelenergi-teknik

Muskelenergiteknik er en blid form for muskelbearbejdning, der især anvendes ved mange smerter et specifikt sted, f.eks. i nakke, hoved eller ved sportsskader.

Med muskelenergiteknik spændes musklen og løsnes op igen, hvorved den pr. refleks vil slappe af. Jeg kan herefter arbejde mig ind i musklen, idet den bliver blødere og mere smidig at arbejde med.

Fold & Hold, Tid til Massage

Fold & Hold

Fold & Hold er en teknik, jeg typisk anvender, hvis en muskel har låst sig fast, f.eks. ved hold i nakken. Fold & Hold-teknikken kræver, at musklen skal slappe af i længere tid, hvilket betyder, at jeg oftest vil vejlede dig i øvelser, du kan lave derhjemme.

Mindfulness, Tid til Massage

Mindfulness

I mindfulness-massage er der fokus på åndedrættet. Med lukkede øjne fokuserer du på den side, du arbejder med og sender energistrømme til området. At bruge mindfulness sammen med massage kræver, at du er åben for teknikkerne. Jeg tager altid udgangspunkt i, hvor du er, og hvad du har brug for.

Kropsterapi - Bodysensestitute, Tid til Massage, Aarhus

Holistisk behandlings-forløb

I denne helkropsmassage bruger jeg hænderne som hjertets instrument, der gør det muligt at åbne krop, sind og sjæl på alle planer. At give slip på det gamle og gøre plads for ny energi og kærlighed i dit liv.

Det er en smuk massage, der bygger på intuition, indlevelse og fokusering. Massagen udføres ved lange, rolige og rytmiske strøg til afstemt musik under hele forløbet. En dyb og sanselig massageform, hvor det er muligt at komme omkring de oplevelser, som vi alle lagrer i kroppen i form af spændingstilstande, eksempelvis en stiv nakke, smerter i skulder/ryg eller måske hovedpine. Under massagen lindres muskelspændinger, infiltrationer opløses og der skabes et ”flow” i kroppens kredsløb, nervesystem og lymfesystem. Dette giver forøget blodgennemstrømning og herved øges næringen til hver enkelt celle i kroppen samtidig med at ophobede affaldstoffer fjernes.

En fuldstændig og total afslapning for krop og sind.

Fysiurgisk massage, Tid til Massage, Aarhus

Triggerpunkts-massage

Triggerpunktsmassage fokuserer på behandling af triggerpunkter, som er små, stramme områder i musklerne, der kan føre til smerter og ubehag, væk fra selve punktet, typisk i området, hvor musklerne hæfter på knoglerne. Under behandlingen vil jeg bruge faste og eller små cirkulerende tryk på det berørte område i musklen for at hjælpe med at løsne op for spændinger og reducere smerter og ubehag.

Denne teknik virker ved at aktivere kroppens opmærksomhed på de specifikke triggerpunkter i musklerne. Ved at anvende faste tryk/cirkulerende tryk på disse områder kan det hjælpe med at frigøre spændinger og reducere smerter og ubehag. Behandlingen kan også hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen til det berørte område, hvilket kan fremskynde helingsprocessen.

Triggerpunktsmassage kan med fordel anvendes med henblik på reduktion af smerter og ubehag, øget bevægelsesfrihed, forbedret søvnkvalitet, forbedret helingsproces og/eller stressreduktion.

Jeg vil bestille tid