Reiki healing

Hvad er reiki healing?

Hos Tid til Massage tilbyder vi reiki healing. Reiki healing stammer fra Japan og betyder universel livsenergi, som bruges til naturlig healing. Det startede egentlig som en meditativ behandlingsform, og man fandt hurtigt ud af, at når kroppen fik ro, begyndte den at helbrede sig selv. Heraf healing.

Det fungerer ved, at behandleren bruger hænderne som hjertets instrument. Der åbnes op for energien. Du ligger fuldt påklædt, og behandleren placerer sine hænder i positioner, hvor reiki aktiveres og strømmer hen til de områder i dig, hvor behovet for opmærksom er størst.

Helheden er vigtig i reiki, så krop, sind og sjæl åbnes op på alle planer.

Hvordan kan reiki healing hjælpe dig?

Reiki Healing, Tid til Massage, Aarhus.Reiki er en meget behagelig behandlingsform. Den hjælper især på fysiske smerter og psykosomatiske lidelser som stress og depression.

Reiki giver ro og kan mindske træthed og hjælper i svære tidspunkter i dit liv ved at bringe din krop i balance.

Døjer du med et konkret problem, vil et typisk behandlingsforløb bestå af fire gange tæt på hinanden, så energien får lov til optimalt at bringe kroppen i balance.

Hvis du vil vide mere om reiki healing, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 61 71 74 92 eller send en mail til pelle@tidtilmassage.dk.

Reiki kan …

  • lindre stresssymptomer
  • hjælpe på en depression
  • lindre søvnproblemer og tankemylder
  • umderstøtte sygdomsforløb
  • lindre smerter
  • mindske bivirkningerne ved kemoterapi

Jeg vil bestille tid